magazine inzet

Met gepaste trots presenteer ik 'Weg'

In deze special van de Informagie, het digitale vakblad van de Nederlandse goochelkunst, staan grote interviews met Hans Klok (ambassadeur van Magic Care), Christian Farla, Paul Morak (Magic Care goochelaar), Ger Copper, Alfredo Lorenzo en Scott & Muriel. In de interviews staat de weg naar het podium van al deze Nederlandse grootmeesters van de magie centraal.

Elk interview kent een andere creatieve insteek. De verhalen zijn beeldend geschreven en voorzien van veel beeldmateriaal uit vroegere tijden en nu. Door je mobiel te scannen op de QR codes beleef je de show van de magicians bijna live.

magazine cover
logo magic care

Ook, heel bijzonder, een bijdrage van Grand Prix winnaar 2016 Barry van der Schatte Olivier over zijn weg naar het podium. Een mooi fotoverzicht van alle winnaars uit 2016 maakt er een echt bewaarnummer van.

Het magazine 'WEG' is 64 pagina's dik en is gelanceerd op het Dutch Festival of Magic in Hoofddorp op 25 mei. 'Weg' kost slechts 10 euro en de opbrengst gaat naar Magic Care.

De oplage is beperkt. Dus, om er zeker van te zijn dat u deze Infomagie special in handen krijgt, is het verstandig om nu een magazine te bestellen. Dat kan door mij een mailtje te sturen dus klik op onderstaande knop om direct te bestellen.

magazine spread
magazine spread

'Weg' wordt verkocht in de toonaangevende goochelwinkels van Nederland: Magic Shop en Dynamite Magic Shop. Maar woon je in de buurt van Rotterdam dan gaat het vast lukken om 'Weg' op een andere manier in je handen te krijgen.